Shortcut Scorțișoară Chifle
Shortcut Cinnamon Buns ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ou, zahăr granulat, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Shortcut Cinnamon Roll Toast francez cu Satsuma-sirop de vanilie, Chifle Cu Scorțișoară, și Chifle Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 375camera F.In un castron mic se amestecă împreună 2 linguri de zahăr granulat și scorțișoară. Într-un castron mare cerne împreună făină, restul de zahăr lingură granulat, praf de copt, și sare.
Tăiați untul în bucăți mici și cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie amestecați în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Într-un alt castron mic amestecati impreuna ou si 3 linguri de lapte și se adaugă la amestecul de făină, amestecând până când doar combinate.
Transferați amestecul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor, de 3 sau 4 ori, până când formează un aluat. Pat aluat într-un dreptunghi de 10 pe 6 inci (aproximativ ' inch grosime).
Ungeți aluatul cu puțin lapte rămas și presărați uniform cu zahăr de scorțișoară. Începând cu o latură scurtă, înfășurați dreptunghi pentru a forma un buștean de 6 inci și tăiați transversal în 4 bucăți. Aranjați bucățile pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus, cu cusături care se ating.
Coaceți chiflele în mijlocul cuptorului până devin aurii palide și fierte, aproximativ 18 minute.
Într-un alt castron mic amestecați zahărul și apa cofetarilor până se omogenizează și se stropesc peste chifle calde.