Shortcut Pui Cassoulet

Shortcut Pui Cassoulet
Shortcut pui Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 398 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de dezosat, ulei de măsline, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Shortcut Pui Cassoulet, Comandă rapidă Franceză Cassoulet & a Le Creuset Franceză cuptor Giveaway {$280}, și Comandă Rapidă Pui Manicotti.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați excesul de grăsime din pui; clătiți coapsele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Tăiați cârnații în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Tăiați sau rupeți pâinea în bucăți de 1/2 inch. Rotiți într-un robot de bucătărie sau blender în firimituri grosiere; ar trebui să aveți 1/2 cană. Într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați firimiturile în 1/2 linguriță de ulei de măsline până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Răzuiește într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întoarceți tigaia la foc mare; adăugați 1/2 linguriță de ulei rămas. Când este fierbinte, adăugați pui și cârnați; întoarceți ocazional să se rumenească pe toate părțile, 4 până la 6 minute în total. Pe măsură ce puiul și cârnații se rumenesc, transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și morcovii în tigaie; amestecați des până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bulion, cimbru, frunze de dafin, fasole, pui și cârnați; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când puiul nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Lingurați cassoulet în boluri puțin adânci și presărați pesmet prăjit și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista