Shortcut Pui Cassoulet
Shortcut pui Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 398 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de dezosat, ulei de măsline, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Shortcut Pui Cassoulet, Comandă rapidă Franceză Cassoulet & a Le Creuset Franceză cuptor Giveaway {$280}, și Comandă Rapidă Pui Manicotti.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați excesul de grăsime din pui; clătiți coapsele și uscați-le.
Tăiați cârnații în felii groase de 1/2 inch.
Tăiați sau rupeți pâinea în bucăți de 1/2 inch. Rotiți într-un robot de bucătărie sau blender în firimituri grosiere; ar trebui să aveți 1/2 cană. Într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați firimiturile în 1/2 linguriță de ulei de măsline până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 5 minute.
Răzuiește într-un castron.
Întoarceți tigaia la foc mare; adăugați 1/2 linguriță de ulei rămas. Când este fierbinte, adăugați pui și cârnați; întoarceți ocazional să se rumenească pe toate părțile, 4 până la 6 minute în total. Pe măsură ce puiul și cârnații se rumenesc, transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa și morcovii în tigaie; amestecați des până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion, cimbru, frunze de dafin, fasole, pui și cârnați; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când puiul nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 5 până la 7 minute.
Lingurați cassoulet în boluri puțin adânci și presărați pesmet prăjit și pătrunjel.
Se adaugă sare după gust.