Shortcakes roșu, alb și afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Shortcakes roșu, alb și afine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, frișcă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Shortcakes Cu Brioșă De Afine, Shortcakes Cu Afine De Lămâie, și Shortcakes Cu Afine Cu 3 Ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați rack-ul în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Adăugați făină, zahăr, praf de copt și sare în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de mai multe ori pentru a încorpora bine ingredientele.
Adăugați unt și pulsați de 7 până la 9 ori sau până când untul și făina se reunesc în aglomerări de mărimea unui bob de mazăre. Într-o ceașcă de măsurare se amestecă împreună zară și vanilie.
Adăugați 1/3 din amestecul de zară în amestecul de făină, pulsați de mai multe ori pentru a încorpora, apoi repetați până când Zara a fost complet încorporată și aluatul începe să se unească.
Transferați aluatul pe o suprafață bine făinată, bateți-l și întindeți-l la o grosime de 1/2 inch. Folosind un tăietor de biscuiți în formă de stea pentru a tăia biscuiții.
Așezați biscuiții pe o foaie mare de copt acoperită cu hârtie pergament.
Periați cu lapte integral.
Coaceți timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și transferați într-o grătar pentru răcire.
Într-o tigaie cu sos mediu combinați afine, zahăr și coajă de lămâie. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, amidonul de porumb și vanilia.
Se toarnă amestecul peste afine și se amestecă pentru a încorpora.
Încălziți fructele de pădure la foc mediu, amestecând frecvent până când sucurile se reunesc pentru a forma sos gros.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Folosind un cuțit zimțat împărțiți biscuiții și acoperiți cu 1 lingură de sos de afine, căpșuni feliate și frișcă, dacă doriți.