Shortcakes cu pere și mere

Shortcakes cu pere și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu pere și mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 575 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați untul, praful de copt, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Shortcakes cu pere și mere, Shortcakes cu mere și pere condimentate, și Shortcakes Cu Pere De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.curățați, miez și tăiați perele și merele în bucăți. Într-un castron mare, aruncați fructele cu conserve, zahăr brun, suc de lămâie, 1 linguriță. scorțișoară și 2 linguri. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
ConservăConservă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți amestecul într-un vas de copt de 13" x 9 " și coaceți, amestecând ocazional, până când fructele sunt moi, dar își păstrează încă forma, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se scoate din cuptor și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ridicați temperatura cuptorului la 218°.într-un castron mare, amestecați făina, 1/4 cană zahăr, scorțișoara rămasă, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă în unt până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se amestecă smântâna și zeama și se adaugă la ingredientele uscate. Se amestecă până se formează un aluat moale și lipicios. Formați aluatul în 8 discuri groase de 2 inci și așezați 2 inci pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți 12 până la 15 minute pe două foi de copt căptușite cu pergament, până devin aurii palide.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor, transferați în raftul de răcire și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Într-un castron mare, bateți smântâna până când ține vârfuri moi; bateți zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Biscuiți răciți împărțiți. Puneți niște fructe pe jumătatea inferioară, deasupra cu o păpușă mare de smântână și jumătatea superioară de biscuiți. Topiți biscuiții cu mai multă frișcă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista