Shortcakes Cu Căpșuni De Ghimbir

Shortcakes Cu Căpșuni De Ghimbir
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 655 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr granulat, cremă de brânză, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot de ghimbir cu rubarbă de căpșuni cu prăjituri scurte de mămăligă, Shortcakes parfumate cu vanilie de rubarbă și căpșuni cu cremă de ghimbir Fraiche, și Shortcakes de ghimbir cu piersici proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți biscuiții: bateți crema de brânză, untul, zahărul granulat, ghimbirul ras și sarea într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos; reduceți viteza la scăzut și bateți în făină și ghimbir confiat până când tocmai a fost încorporat. Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic; apăsați într-un disc gros de 1 inch, înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră sau peste noapte. Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul într-un cerc de 10 inci, gros de aproximativ 1/2 inci. Folosiți un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci pentru a tăia rundele; aranjați aproximativ 1 inch pe o foaie de copt. Reroll resturile și se taie mai multe biscuiți (ar trebui să aveți 12).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Ungeți blaturile ușor cu smântâna grea și presărați cu zahărul demerara. La frigider până la ferm, aproximativ 20 de minute. Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Coaceți biscuiții până se umflă ușor și se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se lasă să se răcească 5 minute pe foaia de copt, apoi se scoate într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Între timp, faceți toppingurile: curățați jumătate din căpșuni într-un blender cu 1/4 cană zahăr granulat și ghimbirul ras până se omogenizează; transferați într-un bol. Tăiați căpșunile rămase; adăugați la fructele de pădure și aruncați. Bateți smântâna, smântâna grea și restul de 2 linguri de zahăr granulat într-un bol separat cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Serviți fiecare persoană 2 biscuiți cu amestecul de frișcă și căpșuni. Fotografie de Anna Williams
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista