Shortcake Engleză
Engleză Shortcake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 474 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Un amestec de praf de copt, frișcă, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Engleză Ala, și Shortcake.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați făina, 1/2 cană zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Cu un blender de patiserie sau degetele, tăiați sau frecați untul în amestec de făină până când nu există bucăți mai mari de 1/4 inch.
Într-un castron mic, amestecați zeama și gălbenușurile de ou; se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă cu o furculiță până se umezește uniform, apoi se apasă într-o bilă.
Pe o placă ușor făinată, frământați până când aluatul formează o bilă netedă, 5 până la 10 rotații. Bateți aluatul într-un oval gros de 1 inch. Cu un tăietor rotund cu făină (2 1/4 până la 2 3/4 in. lățime), tăiați aluatul; așezați bucăți la aproximativ 2 inci distanță pe o foaie de copt, aproximativ 12 pe 17 inci. Apăsați resturile împreună, frământați scurt și repetați pentru a tăia mai multe runde.
Presărați aluatul tăiat uniform cu zahăr, folosind aproximativ 1 lingură în total.
Coaceți într-un cuptor de 400 (sau un cuptor cu convecție de 375) până devine auriu, 12 până la 15 minute.
Într-un castron, amestecați fructele cu zahărul după gust. Într-un alt castron, bateți crema cu un mixer la viteză mare până când deține vârfuri moi. Îndulciți după gust cu zahăr.
Împărțiți prăjiturile calde sau reci în jumătate. Puneți jumătățile de jos pe farfurii și lingurați aproximativ jumătate din fructe și sucuri pe prăjituri. Completați fiecare cu o lingură de smântână. Puneți un blat de tort pe fiecare bază și lingurați fructele și smântâna rămase în mod egal peste fiecare.