Cornmeal Shortcake cu boabe de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 335 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,39 USD pe porție. Un amestec de făină de porumb grosieră, iaurt grecesc fără grăsimi, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cardamom Shortcake cu fructe de arțar, Shortcake cu fructe de padure si smantana, și Brioșe sănătoase din făină de porumb cu fructe de pădure și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați murele, afinele, coaja și sucul de tei și siropul de arțar într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Afine
Sirop De Arțar
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 375 cu suportul în centru. Ungeți o foaie de copt. Într-un castron mare, amestecați împreună făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea. Cu furculita, unt de lucru în amestec de făină până când se aseamănă cu făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bateti
Bol
Cuptor
3
Adăugați zară, aruncând cu furculița doar până când aluatul începe să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Aluat
4
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită; bateți într - un cerc de 7 până la 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți până se rumenesc (aproximativ 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați tortul de porumb să se răcească ușor. Împărțiți orizontal și întindeți stratul inferior cu iaurt. Lingurați fructele de pădure și sucurile lor peste iaurt, rezervând câteva fructe de pădure pentru blat. Se acoperă cu blat shortcake și se presară cu fructe de pădure rezervate. Pentru a servi, tăiați în 6 pene.