Shortcake Cu Căpșuni
Strawberry Shortcake este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 248 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână grea, căpșuni, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini Poptarts de căpșuni, și Shortcake Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt și făină un vas de copt de 8x8 inch și fundul liniei cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 1 cană de zahăr până se spumează. Îndoiți în făină. Se amestecă laptele și untul.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Așezați tigaia pe un raft într-un abur fierbinte. Aburiți la foc mare 25 până la 30 de minute, până când tortul revine când este atins ușor în centru. Inversați pe grătar pentru a se răci complet.
Bateți smântâna cu 2 linguri de zahăr până se formează vârfuri tari. Îndoiți în vanilie și lichior.
Feliați tortul răcit în trei straturi.
Strat cu frișcă și căpșuni.