O porție conține 504 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, căpșunile de containere, frunzele de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Shortcake Clasic Cu Căpșuni, Shortcake Clasic Cu Căpșuni, și Un Shortcake Clasic Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, 2 linguri de zahăr, praful de copt și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați untul și lucrați în făină, folosind degetele sau un tăietor de patiserie, până când bucățile de unt au dimensiunea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/3 cană cremă cu oul și 1/3 cană apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se adaugă amestecul uscat și se amestecă cu o lingură de lemn până se formează un aluat rigid. Aruncați 6 movile pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 2 centimetri între fiecare biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Ungeți cu puțină smântână și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute. Se răcește pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
În timp ce biscuiții se coace și se răcesc, combinați mierea cu 1/3 cană de apă și un vârf de sare într-un vas mic. Se fierbe ușor, amestecând, la foc mediu până când mierea este dizolvată și amestecul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se răcește, apoi se aruncă într-un castron cu căpșunile și menta sfâșiată. Puneți deoparte cel puțin 30 de minute pentru a permite căpșunilor să-și elibereze sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Covrigi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Pentru a asambla, bateți restul de 1 cană de cremă cu 1 lingură de zahăr până la vârfuri moi. Împărțiți fiecare biscuit și așezați jumătatea inferioară pe o farfurie. Se acoperă uniform cu fructele de pădure și sucurile acumulate și apoi frișca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Așezați partea superioară a biscuitului pe tortul scurt și garnisiți cu menta proaspătă.