Shortbread Scoțian Sharp-Cheddar
Această rețetă face 30 de porții cu 73 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză cheddar, piper cayenne, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Shortbread Scoțian, Shortbread Scoțian Fără Gluten, și Șuncă și biscuiți Cheddar ascuțiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mixer electric echipat cu atașament Tel, bate împreună unt, sare, piper negru, și cayenne la viteză mică doar până la omogenizare.
Adăugați Cheddar și făină și amestecați la viteză mică până se omogenizează (nu amestecați prea mult). Formați aluatul în disc, înfășurați în folie de plastic sau hârtie cerată și răciți 30 de minute.
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 F. F. tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Pe suprafața ușor făinată, întindeți aluatul la o grosime rotundă de 1/4 până la 1/8 inch. Folosind un tăietor rotund de 1 1/2 până la 2 inci, tăiați rundele și aranjați 1 1/2 inci pe foi de copt. Reroll resturi dacă se dorește (resturi rerolled vor fi mai dure).
Coaceți pâinea scurtă până când este ușor aurie și începe să se rumenească pe margini, aproximativ 13 până la 15 minute. Se răcește pe foi 5 minute, apoi se transferă în rafturi pentru a se răci complet.
* Căutați un Cheddar ascuțit, alb, care se află pe partea uscată, cum ar fi English Wensleydale Farmhouse Truckle sau cheddar extra Old Black Diamond.•Este important să nu biciuiți aerul în aluat — pur și simplu amestecați până la amestecare.