Shortbread Scoțian I
Shortbread scoțian s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, zahăr de cofetărie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Shortbread Scoțian, Shortbread Scoțian Sharp-Cheddar, și Shortbread Scoțian Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol mare de amestecare, smântână untul și zahărul. Adăugați încet făina și sarea, amestecând bine.
Întindeți aluatul cu un sucitor până când are o grosime de 1/4 inch.
Tăiați în formele dorite folosind tăietori de prăjituri.
Așezați pe foaia de prăjituri și înțepați cu o furculiță.
Coaceți timp de 5 până la 8 minute sau până când se rumenesc la margini.