Rețeta fără gluten Shortbread scoțian este gata în aproximativ 2 ore și 14 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 647 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de făină aherns, făină de orez, sare kosher generoasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Scurtă Cu Unt Brun (Fără Gluten + Fără Zahăr Rafinat), Aluat sănătos de prăjituri cu lămâie cu unt (fără zahăr și fără gluten!), și Shortbread Scoțian.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.