Shorba De Roșii Indiene Picante

Shorba De Roșii Indiene Picante
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Shorba de roșii indiene picante ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 127 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, usturoi, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Shorba De Roșii Indiene Picante, Năut și fasole marină în sos picant de roșii (indian), și Supă De Linte De Roșii Curry (Shorban Addis).

Instrucțiuni

1
Înmuiați roșiile într-o tigaie cu apă clocotită până când pielea se scoate ușor cu un vârf de cuțit, 15 secunde. Se răcește, se curăță, miezul, sfertul și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Ulei cald într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați condimente și amestecați până când sunt parfumate, 1 minut. Într-un blender, ceapă pură, usturoi, chile, ghimbir, 1 cană lapte de cocos, pasta de roșii și amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați jumătate de roșii și sucurile lor și învârtiți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Se toarnă într-un vas din oțel inoxidabil. Puneți deoparte 2 bucăți de roșii. Roșiile rămase Pure și se amestecă în castron cu sucul de lămâie, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Castron cuib în apă cu gheață; se amestecă adesea până la rece, 15 minute. Amestecați coriandru tocat și mai mult lapte de cocos, dacă doriți. Tăiați Roșia rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Garnisiți bolurile cu frunze de roșii și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Raats Original Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista