Shoofly Pie
Shoofly Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 374 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 53 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de sare, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shoofly Pie, Shoofly Pie, și Shoofly Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Îndoiți marginile sub; flaut.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina și următoarele 3 ingrediente (prin sare) într-un robot de bucătărie; procesați până la o textură nisipoasă.
Scoateți și puneți deoparte 1/2 cană de amestec de făină din robotul de bucătărie, rezervând amestecul rămas în vasul robotului de bucătărie.
Combinați oul și vanilia într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați treptat melasă, amestecând cu un bici. Se amestecă bicarbonatul de sodiu în 3/4 cană de apă clocotită.
Adăugați amestecul de bicarbonat de sodiu în amestecul de melasă, amestecând până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină din vasul robotului de bucătărie, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Se presară cu 1/2 cană de amestec de făină rezervat.
Coaceți la 350 timp de 37 de minute sau până când ușor umflat și suprafața începe să crape. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Se servește la temperatura camerei.