Shiraz-Soia Tri-Tip

Shiraz-soia Tri-Tip ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 269 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați Worcestershire, vin shiraz, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Shiraz Ciocolata Lava Budinca, Penne și dovlecei aruncat cu un sos picant Shiraz, și File de carne de vită asortat cu Jacob ' s Creek Reserve Shiraz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiunea unui galon, combinați Shiraz, sos de soia, ulei, oțet, suc de lămâie, Worcestershire, muștar și usturoi.
Adăugați tri-tip și sigilați punga. Se răcește cel puțin 2 ore sau până la 1 zi, întorcându-se ocazional.
Ungeți ușor un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar pe gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde). Ridicați tri-vârful din marinadă și așezați-vă pe grătarul fierbinte; aruncați marinada. Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti tri-tip, rotind la fiecare 5 minute, pana cand este rar in centrul celei mai groase parti (inca roz; taiat pentru a testa), 125 pana la 130 pe un termometru, aproximativ 25 de minute sau pana cand se face cum doriti.
Lăsați carnea să se odihnească 5 minute, apoi tăiați bobul în felii subțiri, înclinate.
Vin: un Shiraz fructat sau Syrah (același strugure) cu un indiciu de pipă dulce-fum de tutun.