Shiitake cu Pizza pur Cu nuc

Shiitake cu Pizza pur Cu nuc
Shiitake cu nuc pur pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1500 calorii, 37g de proteine, și 104G de grăsime pe porție. Un amestec de frunze de rozmarin, apă, capace de ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ragu de homar și Shiitake cu piure de rădăcină de țelină, Piure De Nuci De Mere, și Fripturi de conopidă și pur și simplu cu salsa de nuc-Caper.

Instrucțiuni

1
Nuc pur și simplu: separați feliile de ceapă în fâșii cu degetele și puneți-le într-o cratiță. Acoperiți și gătiți la foc foarte mic, amestecând la fiecare 15 minute sau cam așa ceva, timp de 45 de minute până la 1 oră, până când este foarte moale. Descoperiți și lăsați deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Combinați ceapa, nucile și apa într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până când aveți un pur și simplu pur, ceva asemănător texturii făinii de ovăz. Ar trebui să existe încă o atingere a bucăților de nuc rămase, dar pur ar trebui să fie ușor de răspândit. Dacă nu este, adăugați puțină apă și continuați să amestecați până când este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați piatra de pizza într-un cuptor cu gaz pe un raft la aproximativ 8 inci de broiler. Preîncălziți cuptorul la coacere la 500 litri F timp de 30 de minute. Treceți la fiert timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Lingurați nucul pur aproxume peste aluat și întindeți-l uniform, lăsând neatins aproximativ un centimetru din jantă. Distribuiți feliile de ciuperci peste pur și simplu, până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Se presară rozmarin, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Cu mișcări rapide, sacadate, glisați plăcinta pe piatră. Se fierbe timp de 3 1/2 minute sub gaz (ceva mai mult cu un cuptor electric), până când crusta este carbonizată frumos. Ciupercile trebuie să fie întunecate și bine fierte, dar nu arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Folosind coaja, transferați pizza într-o tavă sau platou de servire, stropiți-o cu ulei, feliați-o în pene și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate36
Revista