Sherry Tomate Granita
Sherry Tomato Granitan este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 41 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de sherry, castraveți, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pepene Galben Și Smântână Sherry Granita, Salată de roșii Heirloom cu Granita de roșii, și Creveți cu Sherry-sos de roșii.
Instrucțiuni
Amestecați roșiile, Sherry-ul, zahărul, 1 lingură de oțet și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un blender până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând și apoi aruncând solidele.
Se toarnă amestecul de roșii într - un vas de copt nereactiv de 8 până la 9 inci și se congelează până se îngheață parțial, aproximativ 1 oră. Răzuiți și amestecați cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Continuați să înghețați, răzuind o dată sau de două ori, până când este înghețat uniform, încă aproximativ 2 ore.
Tăiați țelina, castraveții și ridichile în fâșii fine de julienne, apoi aruncați într-un castron cu ulei, rămânând 1/2 linguriță de oțet și sare și piper după gust.
Serviți granita cu julienne de legume.
Granita poate fi făcută cu 3 zile înainte și păstrată congelată, acoperită cu folie de plastic odată înghețată. Răzuiește înainte de servire.