Sherry-Sos De Migdale
Sosul de Sherry-migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, cimbru, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Tort de stafide cu migdale cu sherry, Tort de Crăciun Sherry & almond, și Almond Sherry Crăciun Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați sau agitați 1 lingură de migdale tăiate până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1/2 cană de ceapă sau ceapă tocată și 1 lingură de unt sau margarină. Se amestecă la foc mare până când șalotele sunt limpezi, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 lingură de făină universală în tigaie și amestecați până când amestecul se rumeneste ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugați 1 cană de sherry uscat, 1 cană de bulion de pui degresat cu grăsime și 1/4 linguriță de cimbru uscat. Se fierbe, amestecând des, până când sosul se reduce la 1 cană, aproximativ 7 minute. Se toacă fin migdalele și se amestecă în sos.
Dacă faceți sos cu până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.