Sherry crema Catalana inghetata cu miere smochine

Sherry crema Catalana inghetata cu miere smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Sherry crema Catalanan cu smochine cu miere. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână băț de scorțișoară, gălbenușuri de ou, sherry amontillado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crema Catalana, Crema Catalana, și Catalană Cremă | Crèma Catalana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți jumătate și jumătate cu zesturi de lămâie și portocale și băț de scorțișoară doar la fierbere la foc moderat. Acoperiți și lăsați să stea la foc 25 de minute, apoi reîncălziți la foc mic. Aruncați zestele și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
2
Bateți gălbenușurile, zahărul și Sherry-ul într-un castron mare până se omogenizează. Treceți treptat în amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați crema în cratița curățată și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn și a unui termometru cu citire instantanee registre 170 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă cremă printr-o sită fină într-un castron și se acoperă suprafața cu hârtie de ceară pentru a preveni formarea unei piele. Se răcește până se răcește bine, aproximativ 3 ore. Congelați într-un aparat de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
SitaSita
BolBol
5
Transferați într-un recipient etanș și congelați până când este ferm.
1
Aduceți smochine, Sherry, suc și miere, acoperite, la fiert într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mic, acoperit, doar până când smochinele sunt fragede, aproximativ 40 de minute, apoi se descoperă și se fierbe până când lichidul se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 8 minute. Se răcește smochinele în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MiereMiere
SucSuc
SiropSirop
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Serviți înghețată cu smochine cu miere și sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SiropSirop
SmochineSmochine
1
* Înghețata se poate face cu 3 zile înainte.·De asemenea, puteți pregăti smochine cu 3 zile înainte și răciți, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SmochineSmochine
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista