Shepherd ' s Pie IV

Shepherd ' s Pie IV
Shepherd ' s Pie IV este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 540 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 10x15x2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Puneți filetul măcinat într-o tigaie mare la foc mediu și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchi De SolMușchi De Sol
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa tocată și continuați să gătiți până când carnea nu mai este roz și ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
4
Se toarnă amestecul în vasul de copt uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Stratul superior de carne cu fasole verde și conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Fasole VerdeFasole Verde
CarneCarne
6
Se presară brânză peste legume, apoi se întinde uniform cu cremă de supă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Puneți cartofii într-o oală mare. Acoperiți-le cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgere.
9
La cartofi se adaugă brânză cremă moale și unt sau margarină. Bateți până când toate ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
CartofiCartofi
10
Se toarnă laptele și se continuă biciuirea până când cartofii sunt netezi și pufoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
11
Adăugați praf de usturoi, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
SareSare
12
Răspândiți cartofii peste stratul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SupăSupă
13
Se presară ușor cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
14
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 45 de minute, până când cartofii se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista