Shepherd ' s Pie IV

Shepherd ' s Pie IV este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 540 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 10x15x2 inch.
Puneți filetul măcinat într-o tigaie mare la foc mediu și sotati 1 minut.
Adăugați ceapa tocată și continuați să gătiți până când carnea nu mai este roz și ceapa începe să se rumenească.
Se toarnă amestecul în vasul de copt uns.
Stratul superior de carne cu fasole verde și conopidă.
Se presară brânză peste legume, apoi se întinde uniform cu cremă de supă de ciuperci.
Puneți cartofii într-o oală mare. Acoperiți-le cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe 10 minute sau până se înmoaie.
La cartofi se adaugă brânză cremă moale și unt sau margarină. Bateți până când toate ingredientele sunt combinate.
Se toarnă laptele și se continuă biciuirea până când cartofii sunt netezi și pufoși.
Adăugați praf de usturoi, sare și piper după gust.
Răspândiți cartofii peste stratul de supă.
Se presară ușor cu arpagic.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 45 de minute, până când cartofii se rumenesc.