Shepherd ' s Pie

Shepherd ' s Pie
Shepherd ' s Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 426 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți toppingul de cartofi: într-o cratiță mare adăugați cartofii și usturoiul și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, neacoperit, până când cartofii sunt fragezi cu furculița, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgere.
4
Transferați cartofii și usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați smântâna, 1/4 cană de bulion, unt, sare și piper și bateți la viteză mică cu un mixer manual până când cartofii sunt ușori și pufoși, aproximativ 1 până la 2 minute. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați restul de 1/4 cană de bulion. Nu amestecați prea mult. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas rotund de 10 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional până se rumenesc și aproape crocante, aproximativ 7 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Adăugați uleiul în picăturile din tigaie și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
5
Se presară zahărul și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se caramelizeze, aproximativ 3 minute. Se amestecă carnea de vită și se gătește, amestecând ocazional, la foc mediu-mare, până când carnea de vită începe să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
6
Adăugați morcovii, mazărea și usturoiul și gătiți, amestecând, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și făina și se gătește, amestecând, până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MazăreMazăre
7
Adăugați berea, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 3 minute. Gatiti, amestecand cu o lingura de lemn si razuiti bucatile rumenite din fundul tigaiei, aproximativ 2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
8
Adăugați slănina gătită, bulionul, rozmarinul, 1/2 linguriță de sare și piperul și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
RozmarinRozmarin
PiperPiper
BulionBulion
SosSos
SareSare
9
Puneți amestecul de carne în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Întindeți toppingul de cartofi uniform peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
11
Coaceți până când umplutura este fierbinte, toppingul este ușor rumenit și marginile sunt bulbucate, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se scoate din cuptor și se presară cu brânza. Reveniți la cuptor și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați să se odihnească din cuptor timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Ingrediente

42 linguri butte topitbacon, tăiat în fâșii subțiribacon, tăiat în fâșii subțiri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt, înmuiatunt, înmuiat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilla 3 morcovi medii, tocați aproximativ, (aproximativla 3 morcovi medii, tocați aproximativ, (aproximativ11 lingură de oregano uscatfăină universalăfăină universală22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze proaspete de pătrunjel tocatefrunze proaspete de pătrunjel tocate1Oreos dublu umplutfrunze proaspete de rozmarin tocate finfrunze proaspete de rozmarin tocate fin2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObere ușoară sau întunecatăbere ușoară sau întunecată21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocataceapa, tocata1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelată, dezghețatămazăre congelată, dezghețată4maricartofi roșcați, decojiți și tăiați în bucățicartofi roșcați, decojiți și tăiați în bucăți1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Bucăți de caramele Heath Barsare, plus 1/2 lingurițăsare, plus 1/2 linguriță1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe1Oreos dublu umplutfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrasă elvețiană sau Cheddarrasă elvețiană sau Cheddar22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire11 lingură de oregano uscat1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente10cuișoare întregi de usturoi, decojitecuișoare întregi de usturoi, decojite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista