Shepherd ' s Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 426 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți toppingul de cartofi: într-o cratiță mare adăugați cartofii și usturoiul și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, neacoperit, până când cartofii sunt fragezi cu furculița, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Usturoi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scurgere.
4
Transferați cartofii și usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați smântâna, 1/4 cană de bulion, unt, sare și piper și bateți la viteză mică cu un mixer manual până când cartofii sunt ușori și pufoși, aproximativ 1 până la 2 minute. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați restul de 1/4 cană de bulion. Nu amestecați prea mult. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Smântână
Cartofi
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas rotund de 10 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional până se rumenesc și aproape crocante, aproximativ 7 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Adăugați uleiul în picăturile din tigaie și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
5
Se presară zahărul și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se caramelizeze, aproximativ 3 minute. Se amestecă carnea de vită și se gătește, amestecând ocazional, la foc mediu-mare, până când carnea de vită începe să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Zahăr
Carne De Vită
6
Adăugați morcovii, mazărea și usturoiul și gătiți, amestecând, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și făina și se gătește, amestecând, până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
Morcov
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Mazăre
7
Adăugați berea, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 3 minute. Gatiti, amestecand cu o lingura de lemn si razuiti bucatile rumenite din fundul tigaiei, aproximativ 2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
8
Adăugați slănina gătită, bulionul, rozmarinul, 1/2 linguriță de sare și piperul și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Gătit
Rozmarin
Piper
Bulion
Sos
Sare
9
Puneți amestecul de carne în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Întindeți toppingul de cartofi uniform peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
11
Coaceți până când umplutura este fierbinte, toppingul este ușor rumenit și marginile sunt bulbucate, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Se scoate din cuptor și se presară cu brânza. Reveniți la cuptor și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Lăsați să se odihnească din cuptor timp de 10 minute înainte de servire.