Shellfish Stew Provensale

Shellfish Stew Provensale
Tocană de crustacee provensale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 407 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de scoici de mare, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Încercați Tocanita De Crustacee Provensale, Tocană De Crustacee De Primăvară, și Tocană De Crustacee Din Insula Toscană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați bine scoicile cu o perie rigidă sub apă rece, aruncând orice care are cochilii crăpate sau care nu sunt închise strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Într-un ibric gătiți ceapa, feniculul și ardeiul gras în ulei la foc moderat, amestecând, până când legumele se înmoaie. Se amestecă coaja, cimbrul tocat, frunza de dafin, cayenne și șofranul, se gătește amestecul, amestecând, timp de 30 de secunde, și se adaugă vinul, bulionul, roșiile și sarea și piperul după gust. Se fierbe amestecul, neacoperit, timp de 15 minute, se adaugă usturoiul și se fierbe amestecul timp de 5 minute. Tocanita poate fi preparată până în acest moment cu 2 zile înainte, răcită, neacoperită și păstrată acoperită și răcită. Se amestecă creveții și scoicile și se fierbe amestecul, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
șofranșofran
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați picioarele de crab și scoicile, fierbeți tocanita, acoperită, timp de 3 minute, sau până când scoicile sunt doar fierte și scoicile sunt deschise și aruncați frunza de dafin și orice scoici nedeschise. Împărțiți tocanita în 8 boluri încălzite și garnisiți-o cu crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Picioare De CrabPicioare De Crab
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Într-o cratiță grea bine untă combinați oasele și garniturile de pește, ceapa, pătrunjelul, sucul de lămâie și sarea și aburiți amestecul, acoperit, la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați apa și vinul, aduceți lichidul la fierbere, degresând spuma și fierbeți bulionul timp de 20 de minute. Se strecoară stocul printr-o sită fină într-un castron, se lasă să se răcească pentru a se încălzi și se răcește, acoperit. Stocul se păstrează, acoperit și răcit, timp de 1 săptămână dacă este adus la fierbere la fiecare 2 zile și apoi lăsat să se răcească pentru a se încălzi, neacoperit, înainte de a fi din nou răcit. Stocul se păstrează, înghețat, timp de 3 luni. Face aproximativ 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Ingrediente

1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOa roșii, scurse și tocatea roșii, scurse și tocate0Bucăți de caramele Heath Barcayennecayenne9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pește alb sau suc de scoici îmbuteliatstoc de pește alb sau suc de scoici îmbuteliat16smallsscoici cu coajă tare curățatescoici cu coajă tare curățate454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOPicioare de crab rege, dezghețate, decojite și cartilajul aruncatPicioare de crab rege, dezghețate, decojite și cartilajul aruncat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObulb de fenicul (uneori numit anason, disponibil la majoritatea supermarketurilor), tăiat și feliat subțirebulb de fenicul (uneori numit anason, disponibil la majoritatea supermarketurilor), tăiat și feliat subțire907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOoase și garnituri de orice pește alb, cum ar fi talpa, cambulă sau merlan, tocatoase și garnituri de orice pește alb, cum ar fi talpa, cambulă sau merlan, tocat2Bucăți de caramele Heath Barfrunze de cimbru proaspete tocate sau 1 linguriță uscate, sfărâmate, plus crenguțe de cimbru pentru garniturăfrunze de cimbru proaspete tocate sau 1 linguriță uscate, sfărâmate, plus crenguțe de cimbru pentru garnitură2maricăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa feliataceapa feliata1benzicoaja de 1 portocală, îndepărtată cu un cojitor de legumecoaja de 1 portocală, îndepărtată cu un cojitor de legume24crenguțe lungi de pătrunjelcrenguțe lungi de pătrunjel1ardei gras roșu, feliat subțire pe lungimeardei gras roșu, feliat subțire pe lungime1Bucăți de caramele Heath Barfire de șofran sfărâmatefire de șofran sfărâmate1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite8mariscoici de mare, înjumătățite sau 16 scoici mici de marescoici de mare, înjumătățite sau 16 scoici mici de mare16smallscreveți, decojite și deveinedcreveți, decojite și deveined2Ceapa galbena medie, tocataapă receapă rece
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Revista