Tocană de crustacee provensale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 407 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de scoici de mare, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Încercați Tocanita De Crustacee Provensale, Tocană De Crustacee De Primăvară, și Tocană De Crustacee Din Insula Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați bine scoicile cu o perie rigidă sub apă rece, aruncând orice care are cochilii crăpate sau care nu sunt închise strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Într-un ibric gătiți ceapa, feniculul și ardeiul gras în ulei la foc moderat, amestecând, până când legumele se înmoaie. Se amestecă coaja, cimbrul tocat, frunza de dafin, cayenne și șofranul, se gătește amestecul, amestecând, timp de 30 de secunde, și se adaugă vinul, bulionul, roșiile și sarea și piperul după gust. Se fierbe amestecul, neacoperit, timp de 15 minute, se adaugă usturoiul și se fierbe amestecul timp de 5 minute. Tocanita poate fi preparată până în acest moment cu 2 zile înainte, răcită, neacoperită și păstrată acoperită și răcită. Se amestecă creveții și scoicile și se fierbe amestecul, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
șofran
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați picioarele de crab și scoicile, fierbeți tocanita, acoperită, timp de 3 minute, sau până când scoicile sunt doar fierte și scoicile sunt deschise și aruncați frunza de dafin și orice scoici nedeschise. Împărțiți tocanita în 8 boluri încălzite și garnisiți-o cu crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Picioare De Crab
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Într-o cratiță grea bine untă combinați oasele și garniturile de pește, ceapa, pătrunjelul, sucul de lămâie și sarea și aburiți amestecul, acoperit, la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați apa și vinul, aduceți lichidul la fierbere, degresând spuma și fierbeți bulionul timp de 20 de minute. Se strecoară stocul printr-o sită fină într-un castron, se lasă să se răcească pentru a se încălzi și se răcește, acoperit. Stocul se păstrează, acoperit și răcit, timp de 1 săptămână dacă este adus la fierbere la fiecare 2 zile și apoi lăsat să se răcească pentru a se încălzi, neacoperit, înainte de a fi din nou răcit. Stocul se păstrează, înghețat, timp de 3 luni. Face aproximativ 6 căni.