Shashliks de miel cu rozmarin și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați shashlik-urile de miel cu rozmarin și usturoi. Această rețetă servește 14 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 178 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 77 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ardei, pâine plată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Picior de miel cu usturoi și rozmarin, Cotlet de miel de rozmarin și usturoi, și Picior de miel cu usturoi și rozmarin.
Instrucțiuni
Se amestecă mielul cu lămâia și sucul, uleiul, usturoiul și rozmarinul. Condimentează bine. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să se răcească câteva ore sau, dacă este posibil, peste noapte.
Infilați mielul pe frigarui mari de metal sau lemn, alternând cu ardeii și ceapa. (Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați timp de 20 de minute înainte de utilizare.)
Ia-ți cărbunii fierbinți, apoi pune frigăruile de miel la foc și gătește aproximativ 5 minute până se colorează bine. Întoarceți și gătiți încă 5-10 minute până când sunt gătite după bunul plac și carbonizate frumos. Pentru a testa dacă mielul este gata, puneți o frigăruie mare în mijlocul cărnii și apăsați pe carne. Dacă sucul care curge din el este sângeros, nu este suficient de gătit. Dacă sucul este roz și apos, mielul este gătit așa cum îmi place. Dacă lichidul este complet limpede, mielul este bine făcut. Lăsați carnea să se odihnească câteva minute înainte de a servi cu pâine plată, iaurt, sos de ardei iute și roșii și castraveți.