Shashliks de miel cu rozmarin și usturoi

Shashliks de miel cu rozmarin și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați shashlik-urile de miel cu rozmarin și usturoi. Această rețetă servește 14 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 178 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 77 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ardei, pâine plată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Picior de miel cu usturoi și rozmarin, Cotlet de miel de rozmarin și usturoi, și Picior de miel cu usturoi și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mielul cu lămâia și sucul, uleiul, usturoiul și rozmarinul. Condimentează bine. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să se răcească câteva ore sau, dacă este posibil, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Infilați mielul pe frigarui mari de metal sau lemn, alternând cu ardeii și ceapa. (Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați timp de 20 de minute înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
3
Ia-ți cărbunii fierbinți, apoi pune frigăruile de miel la foc și gătește aproximativ 5 minute până se colorează bine. Întoarceți și gătiți încă 5-10 minute până când sunt gătite după bunul plac și carbonizate frumos. Pentru a testa dacă mielul este gata, puneți o frigăruie mare în mijlocul cărnii și apăsați pe carne. Dacă sucul care curge din el este sângeros, nu este suficient de gătit. Dacă sucul este roz și apos, mielul este gătit așa cum îmi place. Dacă lichidul este complet limpede, mielul este bine făcut. Lăsați carnea să se odihnească câteva minute înainte de a servi cu pâine plată, iaurt, sos de ardei iute și roșii și castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista