Shannon mai mici de grăsime Chile Relleno
Shannon ' s Lower Fat Chile Relleno este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 326 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de făină de porumb, apă, brânză monterey jack cu conținut scăzut de grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Chile Relleno Relleno Omletă, Chile Relleno Pui, și Chile Relleno Rustico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți pieptul de pui cu un ciocan până la plat.
Tăiați ardeii verzi de chile în jumătate și îndepărtați semințele.
Puneți câte un ardei chile pe fiecare piept de pui. Introduceți o felie de brânză în fiecare ardei chile.
Rotiți sânii și asigurați-vă cu scobitori.
Dunk fiecare rola de pui într-un castron umplut cu albus de ou și apă, apoi rola în făină de porumb.
Așezați puiul acoperit pe o foaie de prăjituri ușor unsă și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când blaturile se rumenesc ușor și brânza se scurge din părți.
Scoateți scobitorii și serviți.
Așezați fiecare rulou de piept de pui într-o pungă de plastic resigilabilă separată și puneți-o congelator. Pentru a vă pregăti pentru servire, scoateți din congelator și dezghețați. Preîncălziți cuptorul.
Puneți puiul dezghețat pe o foaie de prăjituri ușor unsă și coaceți în cuptorul preîncălzit ca înainte.