Shanghai Bok Choy prăjit cu ghimbir
Se amestecă-Fried Shanghai Bok Choy cu ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 58 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, sare, sherry uscat mediu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Somon de ghimbir aburit cu Bok Choy prăjit, și Bok choy prăjit cu usturoi, ghimbir și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați jumătate de ghimbir în bețe de chibrit foarte fine (mai puțin de 1/8 inch grosime; aproximativ 1 lingură) și rezervați. Radeți ghimbirul rămas și strângeți pulpa cu degetele pentru a obține 1 linguriță de lichid, apoi aruncați pulpa.
Îndepărtați orice frunze exterioare învinețite sau ofilite din bok choy. Tăiați 1/8 inch din partea de jos a fiecărui bok choy, apoi tăiați fiecare cap în sferturi. Se spală bok choy în mai multe schimbări de apă rece și se usucă într-o strecurătoare sau filator de salată până se usucă la atingere.
Bateți împreună sucul de ghimbir, bulionul de pui, vinul de orez, sosul de soia, amidonul de porumb, sarea și zahărul într-un castron mic până când amidonul de porumb este dizolvat.
Încălziți wok la foc mare până când o perlă de apă se vaporizează în decurs de 1 până la 2 secunde de la contact.
Se toarnă ulei pe partea wok, apoi se învârte ulei, înclinând wok pentru a acoperi părțile laterale.
Adăugați chibrituri de ghimbir și amestecați 5 secunde.
Adăugați bok choy și amestecați până când frunzele sunt de un verde aprins și doar moale, 1 până la 2 minute. Se amestecă amestecul de bulion, apoi se toarnă în wok și se prăjește până când legumele sunt crocante și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se stropește cu ulei de susan, apoi se amestecă pentru a acoperi.