Shallot - Tarhon Gem
Shallot-tarhon Jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de tarhon, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sfeclă cu șalotă și vinetă de tarhon, Pur și simplu salată proaspătă de castraveți cu șalotă și tarhon, și Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul se spumează.
Adăugați șalotele și sarea și condimentați cu piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sapa se inmoaie si abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 15 minute.Se amestecă 1/4 cană de oțet și zahăr și se gătește, amestecând ocazional, până când șalotele sunt complet moi și caramelizate și dulceața este groasă și siropoasă, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de 2 linguri de oțet. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească aproape la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Se amestecă tarhonul și se lasă să se răcească complet. Refrigerați într-un recipient cu o etanșăcapacul de fixare timp de până la 5 zile.