Shakshuka

Shakshuka
Rețeta Shakshuka poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție conține 324 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,77 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de coriandru, ceapă, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3911 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Shakshuka, SHAKSHUKA, și Shakshuka.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie care are capac, apoi înmuiați ceapa, ardeiul iute, usturoiul și tulpinile de coriandru timp de 5 minute până se înmoaie. Se amestecă roșiile și zahărul, apoi se fierbe timp de 8-10 minute până se îngroașă. Poate fi înghețat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Folosind spatele unei linguri mari, Faceți 4 scufundări în sos, apoi spargeți un ou în fiecare. Puneți un capac pe tigaie, apoi gătiți la foc mic timp de 6-8 minute, până când ouăle sunt făcute după bunul plac. Se împrăștie cu frunzele de coriandru și se servește cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant

Shakshukan în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Un Blanc de Blancs de epocă de excelență incontestabilă, obținut doar din struguri Chardonnay din podgoriile proprii ale familiei Lunelli.După o lungă perioadă de maturare în sticlă devine o sinteză a eleganței, prospețimii și complexității armonioase.Galben pai cu accente aurii palide. buchet.Un buchet intens, dar de o finețe deosebită, cu mirosuri de floare de migdale, mere de cheag, o picantă slabă și o notă de pâine crustă. aromă uscată, crocantă și elegantă, cu o senzație rotunjită foarte persistentă în care se găsește o notă fructată ușoară de mere coapte, un indiciu atractiv de drojdie șimigdale dulci și un ton vag aromat, tipic pentru Chardonnay.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Revista