Shaker Plăcintă Cu Lămâie

Shaker Plăcintă Cu Lămâie
Shaker Lemon Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Un amestec de ouă, lămâi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de super. Încercați Shaker Plăcintă Cu Lămâie, Shaker Plăcintă Cu Lămâie, și Shaker Plăcintă Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați lămâile și combinați într-un bol mare cu cele 2 căni de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte.
3
Adăugați ouăle bătute și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se toarnă într-o bucată de 9 inchbrusta și se acoperă cu o crustă superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Ungeți blatul cu lapte și presărați zahăr granulat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
LapteLapte
6
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 15 minute, apoi reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C) și coaceți încă 20 până la 25 de minute sau până când un cuțit introdus în plăcintă iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista