Shaker Lemon Pie

Shaker Lemon Pie
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Shaker Lemon Pie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, făină, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shaker Lemon Pie, Shaker Lemon Pie, și Shaker Lemon Pie.

Instrucțiuni

1
Folosind cel mai ascuțit cuțit (un cuțit zimțat este ideal), tăiați fiecare lămâie pentru a îndepărta capătul și vârful tulpinii. Feliați fiecare lămâie în cruce, cât de subțire o puteți face, în cercuri subțiri de hârtie. Dacă le poți decora peste lama cuțitului ca ceasurile din picturile suprarealiste ale lui Salvador Dali, ești pe drumul cel bun. Scoateți cât mai mult din sucurile de lămâie care scapă pe măsură ce lucrați și adăugați-le în vasul cu lămâi feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați lămâile feliate subțire grosolan, astfel încât cele mai mari bucăți de coajă și miez de lămâie să aibă doar 1 inch lungime, adunând din nou sucurile scăpate înapoi în castron pentru aroma lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați zahărul în vasul de lămâi și amestecați pentru a le amesteca foarte bine. Acoperiți și lăsați deoparte la temperatura camerei, timp de cel puțin 3 ore și atâta timp cât peste noapte. Se amestecă ocazional cu o lingură mare, pentru a amesteca totul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o tigaie de 9 inci cu crustă, lăsând o consolă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ouăle, făina și sarea în vasul cu lămâi zaharate. Se amestecă pentru a amesteca totul uniform și bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă această umplutură în piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Folosiți puțină apă pentru a uda marginea superioară a produselor de patiserie în jurul bucății.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Rulați aluatul rămas într-un cerc de 10 inci și așezați-l cu grijă peste umplutură. Îndepărtați patiseria suplimentară, lăsând o consolă de 1 inch care se extinde dincolo de marginea tigaiei. Îndoiți crusta în sus și peste și sertizați-o decorativ. Sau apăsați dinții unei furculițe în janta de patiserie, lucrând în jurul tigaiei pentru a face un design.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Tăiați 8 orificii de abur în partea de sus a plăcintei, astfel încât aburul să poată scăpa și sucurile plăcintei să se baloneze.
10
Așezați plăcinta pe o foaie de copt și așezați-o pe raftul din mijloc al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți focul la 375 de grade F și coaceți până când umplutura clocotește și se îngroașă, iar crusta de patiserie este gătită și rumenită frumos, cu 25 până la 35 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Așezați plăcinta pe un suport de răcire sau un prosop de bucătărie pliat și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
De la Southern Pies: o mulțime de rețete de plăcinte, de la șah de lămâie la Pecan de ciocolată de Nancie McDermott. Text copyright 2010 de Nancie McDermott; fotografii 2010 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista