Shaker Lemon Pie
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Shaker Lemon Pie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, făină, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shaker Lemon Pie, Shaker Lemon Pie, și Shaker Lemon Pie.
Instrucțiuni
Folosind cel mai ascuțit cuțit (un cuțit zimțat este ideal), tăiați fiecare lămâie pentru a îndepărta capătul și vârful tulpinii. Feliați fiecare lămâie în cruce, cât de subțire o puteți face, în cercuri subțiri de hârtie. Dacă le poți decora peste lama cuțitului ca ceasurile din picturile suprarealiste ale lui Salvador Dali, ești pe drumul cel bun. Scoateți cât mai mult din sucurile de lămâie care scapă pe măsură ce lucrați și adăugați-le în vasul cu lămâi feliate.
Tăiați lămâile feliate subțire grosolan, astfel încât cele mai mari bucăți de coajă și miez de lămâie să aibă doar 1 inch lungime, adunând din nou sucurile scăpate înapoi în castron pentru aroma lor.
Adăugați zahărul în vasul de lămâi și amestecați pentru a le amesteca foarte bine. Acoperiți și lăsați deoparte la temperatura camerei, timp de cel puțin 3 ore și atâta timp cât peste noapte. Se amestecă ocazional cu o lingură mare, pentru a amesteca totul bine.
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o tigaie de 9 inci cu crustă, lăsând o consolă de 1 inch.
Adăugați ouăle, făina și sarea în vasul cu lămâi zaharate. Se amestecă pentru a amesteca totul uniform și bine.
Se toarnă această umplutură în piecrust.
Folosiți puțină apă pentru a uda marginea superioară a produselor de patiserie în jurul bucății.
Rulați aluatul rămas într-un cerc de 10 inci și așezați-l cu grijă peste umplutură. Îndepărtați patiseria suplimentară, lăsând o consolă de 1 inch care se extinde dincolo de marginea tigaiei. Îndoiți crusta în sus și peste și sertizați-o decorativ. Sau apăsați dinții unei furculițe în janta de patiserie, lucrând în jurul tigaiei pentru a face un design.
Tăiați 8 orificii de abur în partea de sus a plăcintei, astfel încât aburul să poată scăpa și sucurile plăcintei să se baloneze.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt și așezați-o pe raftul din mijloc al cuptorului.
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți focul la 375 de grade F și coaceți până când umplutura clocotește și se îngroașă, iar crusta de patiserie este gătită și rumenită frumos, cu 25 până la 35 de minute mai mult.
Așezați plăcinta pe un suport de răcire sau un prosop de bucătărie pliat și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
De la Southern Pies: o mulțime de rețete de plăcinte, de la șah de lămâie la Pecan de ciocolată de Nancie McDermott. Text copyright 2010 de Nancie McDermott; fotografii 2010 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books LLC.