Shaker-ish plăcintă cu lămâie
Shaker - ish Lemon Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 338 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați aluat de plăcintă, ouă, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Shaker Lemon Pie, Shaker Lemon Pie, și Shaker Lemon Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați coaja de la lămâi folosind un cojitor de legume, evitând miezul alb; feliați subțire coaja.
Scoateți miezul din lămâi; aruncați. Tăiați pulpa de lămâie; aruncați semințele.
Combinați coaja, pulpa, siropul de trestie, 3/4 cană de zahăr și sarea într-un castron. Acoperiți și refrigerați 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Potriviți un cerc de aluat de plăcintă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci ușor acoperită cu spray de copt. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Așezați albușurile și ouăle întregi într-un castron; bateți ușor cu o furculiță pentru a combina.
Adăugați amestecul de ouă și untul în amestecul de lămâie; se amestecă pentru a se combina.
Se toarnă umplutura în placa de plăcintă pregătită.
Așezați cercul de aluat rămas peste umplutură; îndoiți marginile sub și flaut decorativ.
Tăiați fante în partea de sus a aluatului pentru a permite aburului să scape.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este aproape setată.
Combinați restul de 2 linguri de zahăr și 1 lingură de apă.
Scoateți plăcinta din cuptor (lăsați cuptorul pornit); periați amestecul de zahăr deasupra plăcintei.
Coaceți la 350 pentru încă 5 minute.
Așezați plăcinta pe o grătar; se răcește complet înainte de feliere.