Shake de ouă de casă în stil McDonald ' s
Shake-ul de ouă în stil McDonald ' s de casă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $3.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 798 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, băț de scorțișoară, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă de la Serious Eats are 49 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Shake de ouă McDonald ' s, McDonald ' s Shamrock Shake, și McDonald ' s Shamrock Shake (imitator).
Instrucțiuni
Pregătiți baza de agitare: într-o oală medie, aduceți laptele și smântâna la foc mic împreună cu boabele de vanilie, scorțișoară și nucșoară. Când amestecul începe să fiarbă, opriți focul și acoperiți cu un capac. Abrupt timp de o oră.Între timp puneți gălbenușurile într-un castron mediu și bateți zahărul treptat. Este mult zahăr, așa că nu-l aruncați dintr-o dată sau va fi dificil de încorporat.
Bateți în sare.Întoarceți lactatele la foc mic și pescuiți boabele de vanilie și condimentele. Folosiți o spatulă pentru a răzui crema puternic aromată din interiorul păstăii de vanilie.ACUM bateți o parte din smântâna fierbinte în gălbenușurile de ou, câte o oală-plină la un moment dat, până când amestecul de ouă este destul de cald. Apoi amestecati ou amestec în oală de smântână. Întoarceți căldura la mediu scăzut. Amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că răzuiți de-a lungul fundului oalei pentru a evita coagularea.
În mod normal, rețetele de înghețată vă roagă să gătiți până când amestecul este "suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn", dar cu această rețetă, este mai greu de judecat. În schimb, gătiți până când un termometru înregistrează 145 F. când se întâmplă, opriți imediat focul și strecurați crema printr-o sită și într-un castron mare. Se amestecă Frangelico și extract de vanilie. Se răcește într-o baie de gheață și se dă la frigider, acoperit, până se răcește bine; aproximativ șase ore.Când este gata, procesați baza de înghețată răcită în aparatul de înghețată până când începe să se îngroașe. Amintiți-vă, un milkshake adecvat se face prin amestecarea înghețatei cu lapte; tăiem direct la goană doar agitând până când baza capătă o textură asemănătoare unui shake. Exact cât durează acest lucru va varia de la producător la producător, dar în mașina mea sunt aproximativ 15 minute.
Finalizarea agitării: în timp ce baza de agitare se agită, combinați zahărul brun și frișca într-un castron mediu. Bateți cu un mixer de mână sau de stand la viteză medie până când crema deține vârfuri rigide. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera aproximativ patru uncii într-o pungă de patiserie, prevăzută cu un vârf mare de stea. Pune deoparte.Acum opriți aparatul de înghețată și turnați sau scoateți baza îngroșată în vasul cu frișcă. Îndoiți ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a combina. Dacă doriți să adăugați niște băutură în plus, acum ar fi momentul.
Se toarnă shake-ul în patru pahare și se acoperă fiecare cu un vârtej de frișcă și o cireșă Maraschino.
Adăugați un pai și bucurați-vă!