Shake-a-Leg picior de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de pui Shake-a-Leg. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pkt. shake ' N bake Chicken coating mix, pui picior / coapse sferturi, 1/4 cupa Kraft zesty sos italian, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Vegan Chocolate Shake Shake Shake!, Shake-ul Lebowski (alias White Russian Milk Shake), și Shake-it-Up salata de pui Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. aruncați legumele cu pansament.
Răspândiți în tava de copt 15x10x1-inch căptușită cu folie.
Adăugați 3 Linguri. din parmezan pentru a acoperi amestecul în sacul agitator. Utilizați pentru a acoperi pui ca regia pe ambalaj; loc peste legume.
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până când puiul este gătit (180F) și legumele sunt fragede.
Presărați legumele cu restul de 1 lingură. Parmezan.