Shack ' s Shrimp cu Prosciutto și busuioc

Shack ' s Shrimp cu Prosciutto și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2536 calorii, 64G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 3,62 USD pe porție. 10 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați busuioc - suficient pentru a înfășura fiecare creveți, sare, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până wrap ai putea urma acest curs principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Baraca Fals, Mach Două: Dublu Stiva Baraca Cracare, Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod răcoritor de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată, și Creveți înveliți cu prosciutto cu Mozzarellan și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.Dezghețați creveții dacă utilizați congelați.Apoi clătiți creveții și uscați-i.
Așezați prosciutto, apoi așezați o frunză de busuioc în centrul benzii de prosciutto.Înfășurați prosciutto și busuioc în jurul centrului creveților. Nu aveți nevoie de scobitori pentru a fixa totul împreună, deoarece prosciutto se lipește de sine. Înfășurați cât de strâns puteți, fără a rupe prosciutto-ul. Vezi imaginea de mai sus.
Periați ambele părți ale creveților înveliți cu ulei de măsline, apoi presărați niște piper crăpat (sare după gust, deși de obicei există suficientă sare din prosciutto).
Așezați creveții înfășurați direct pe grătar și gătiți timp de aproximativ 3 - 4 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime. Nu trebuie să ungeți raftul, deoarece uleiul de măsline de pe creveți face trucul.Creveții se fac atunci când încep să apară portocalii în pete.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio