Shabu de roșii savuroase Shabu cu Dippers de fructe de mare

Shabu de roșii savuroase Shabu cu Dippers de fructe de mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Shabu Shabu de roșii sărate cu Dippers de fructe de mare. Această rețetă servește 8. O porție conține 298 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de creveți, ghimbir, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare includ Rei-Shabu-Carne De Porc Rece Shabu Shabu, Salată Shabu Shabu, și Carne de vită Shabu-shabu.

Instrucțiuni

1
Așezați un blender pe blat și adăugați toate cele 4 roșii și 1/2 cană din bulionul de legume. Acoperiți și amestecați cu totul până când roșiile sunt complet curățate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați restul de legume și pulsați încă câteva secunde pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
3
Puneți amestecul într-o cratiță sau o oală de fondue sigură, adăugați ghimbirul feliat și coriandrul tocat aproximativ, acoperiți și puneți la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce sosul se încălzește, scoateți fructele de mare din frigider și începeți să aranjați peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
SosSos
PeștePește
5
De îndată ce sosul a ajuns la fierbere, transferați oala pe stația de căldură de pe masă și continuați să păstrați amestecul la punctul de fierbere. Dacă lichidul pare să se fi redus, adăugați mai mult stoc de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Luați o frigăruie și o bucată de pește, frigăruiți peștele și înmuiați-l în sos. Așteptați doar câteva secunde și gustați cu sosuri de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Serviți dippers de fructe de mare cu maioneză de lămâie și cremă de ghimbir
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Fructe De MareFructe De Mare
GhimbirGhimbir
CremăCremă
LămâieLămâie
8
Într-un bol de amestecare combinați maioneza, coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaionezăMaioneză
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista