Sfogi in Saor
Ai nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian ? Sfogi în Saor ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 6,72 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 35 g de grăsimi și un total de 681 de calorii . Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați talpă, oțet de vin roșu, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt.
Instrucțiuni
Încinge uleiul la 375 de grade F într-o cratiță adâncă.
Asezonați fileurile de limbă cu sare și piper. Trageți fileurile în făină asezonată și prăjiți în ulei încins până se rumenesc.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inchi, încălziți ulei extravirgin la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și doar maro deschis, 10 până la 12 minute.
Adăugați coacăze, zahăr, nuci de pin și oțet și aduceți la fiert. Gătiți 5 până la 6 minute până când coacăzele sunt moi și lăsați să se răcească. Când toate ingredientele s-au răcit, alegeți un vas de lut care să se potrivească doar cu fileurile prăjite, ușor suprapuse. Acoperiți cu amestec dulce și acru și dați la frigider pentru 24 de ore.
Se serveste la temperatura camerei.