Sfinge di Ricotta
Sfinge di Ricotta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 de calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sfinge di Ricotta, Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Biscuiți Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare; amestecați ouăle, zahărul alb și brânza ricotta până când sunt netede și cremoase. Se amestecă vanilia și făina. Dacă aluatul este uscat, amestecați puțin din lapte.
Într-o tigaie la foc mediu, încălziți uleiul vegetal până la fierbinte. Puneți lingurițe de aluat în uleiul fierbinte și prăjiți până devin aurii. Întoarceți-vă pentru a găti cookie-urile în mod egal.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți fursecurile pe prosoape de hârtie.
Presărați cu zahăr de cofetărie, dacă doriți.