Sfincione (Pizza siciliană de Anul Nou cu pesmet, ceapă și Caciocavallo)

Sfincione (Pizza siciliană de Anul Nou cu pesmet, ceapă și Caciocavallo)
Rețeta Sfincione (Pizza siciliană de Anul Nou cu pesmet, ceapă și Caciocavallo) este gata în aproximativ 24 de ore și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 1 porții cu 4528 calorii, 146g de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $7.41 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 132 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de hamsii, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Pizza siciliană (sfincione), Paste de sardină în stil Sicilian cu pesmet, și Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați făină, sare și drojdie într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ulei de măsline și apă și amestecați cu o lingură de lemn până când nu rămâne făină uscată. Aluatul va fi destul de umed. Nu adăugați mai multă făină. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și puneți-l la frigider cel puțin 12 ore și până la 3 zile. În timp ce aluatul fermentează, faceți pesmetul și sosul (ambele pot fi făcute înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Faceți pesmetul: reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți feliile de pâine pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se usucă complet, aproximativ 30 de minute. Rupeți pâinea în bucăți aspre cu mâinile, apoi transferați-o într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați ulei de măsline și brânză și procesați într-o pulbere fină. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. Pesmetul poate fi păstrat într-un recipient sigilat la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1
Încălziți uleiul de măsline și ceapa într-o tigaie mare, dreaptă, la foc mediu, până la sfârâit. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa devine maro auriu, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați oregano, fulgi de ardei roșu și hamsii și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3
Adăugați roșiile și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic, apoi reduceți la cel mai mic foc posibil și gătiți, amestecând ocazional, până la roșu intens, bogat și gros, aproximativ 30 de minute. Se condimentează după gust cu sare și se lasă deoparte. Sosul poate fi depozitat într-un recipient sigilat în frigider timp de până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Când sunteți gata de asamblare, așezați o piatră de copt direct pe fundul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă jumătate de ulei în fundul unei foi de copt din aluminiu cu margini. Scoateți cu grijă aluatul din vas și formați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă uleiul rămas deasupra și se acoperă cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Lăsați să crească la temperatura camerei timp de 2 ore. Aluatul trebuie să se răspândească pentru a umple cea mai mare parte tigaia. Întindeți-l ușor și modelați-l pentru a completa marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Lăsați să crească încă 30 de minute.
9
Întindeți cu grijă un strat generos de sos până la 1/4 inch de marginile aluatului, având grijă să nu dezumflați aluatul excesiv (este posibil să nu aveți nevoie de tot sosul). Sosul se va răspândi mai bine dacă este permis să ajungă mai întâi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Adăugați un strat de brânză rasă. Acoperiți întreaga suprafață superioară cu firimiturile de pâine brânză (este posibil să nu aveți nevoie de toate firimiturile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
11
Stropiți cu mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12
Coaceți direct pe piatră până când partea de sus este maro aurie, iar partea de jos este crocantă și bulboasă atunci când aruncați o privire cu o spatulă metalică, aproximativ 25 de minute în total, rotind o dată la jumătatea gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Scoateți din tigaie folosind o spatulă metalică subțire și transferați pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista