Sfincione (Pizza siciliană de Anul Nou cu pesmet, ceapă și Caciocavallo)

Sfincione (Pizza siciliană de Anul Nou cu pesmet, ceapă și Caciocavallo)
Rețeta Sfincione (Pizza siciliană de Anul Nou cu pesmet, ceapă și Caciocavallo) este gata în aproximativ 24 de ore și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 1 porții cu 4528 calorii, 146g de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $7.41 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 132 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de hamsii, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Pizza siciliană (sfincione), Paste de sardină în stil Sicilian cu pesmet, și Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați făină, sare și drojdie într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați ulei de măsline și apă și amestecați cu o lingură de lemn până când nu rămâne făină uscată. Aluatul va fi destul de umed. Nu adăugați mai multă făină. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și puneți-l la frigider cel puțin 12 ore și până la 3 zile. În timp ce aluatul fermentează, faceți pesmetul și sosul (ambele pot fi făcute înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Faceți pesmetul: reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Întindeți feliile de pâine pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se usucă complet, aproximativ 30 de minute. Rupeți pâinea în bucăți aspre cu mâinile, apoi transferați-o într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Adăugați ulei de măsline și brânză și procesați într-o pulbere fină. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. Pesmetul poate fi păstrat într-un recipient sigilat la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1
Încălziți uleiul de măsline și ceapa într-o tigaie mare, dreaptă, la foc mediu, până la sfârâit. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa devine maro auriu, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați oregano, fulgi de ardei roșu și hamsii și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3
Adăugați roșiile și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic, apoi reduceți la cel mai mic foc posibil și gătiți, amestecând ocazional, până la roșu intens, bogat și gros, aproximativ 30 de minute. Se condimentează după gust cu sare și se lasă deoparte. Sosul poate fi depozitat într-un recipient sigilat în frigider timp de până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Când sunteți gata de asamblare, așezați o piatră de copt direct pe fundul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se toarnă jumătate de ulei în fundul unei foi de copt din aluminiu cu margini. Scoateți cu grijă aluatul din vas și formați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă uleiul rămas deasupra și se acoperă cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Lăsați să crească la temperatura camerei timp de 2 ore. Aluatul trebuie să se răspândească pentru a umple cea mai mare parte tigaia. Întindeți-l ușor și modelați-l pentru a completa marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Lăsați să crească încă 30 de minute.
9
Întindeți cu grijă un strat generos de sos până la 1/4 inch de marginile aluatului, având grijă să nu dezumflați aluatul excesiv (este posibil să nu aveți nevoie de tot sosul). Sosul se va răspândi mai bine dacă este permis să ajungă mai întâi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10
Adăugați un strat de brânză rasă. Acoperiți întreaga suprafață superioară cu firimiturile de pâine brânză (este posibil să nu aveți nevoie de toate firimiturile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Stropiți cu mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
12
Coaceți direct pe piatră până când partea de sus este maro aurie, iar partea de jos este crocantă și bulboasă atunci când aruncați o privire cu o spatulă metalică, aproximativ 25 de minute în total, rotind o dată la jumătatea gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Scoateți din tigaie folosind o spatulă metalică subțire și transferați pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista