Sfeclă și cartofi Hash

Sfeclă și cartofi Hash
Sfeclă și cartofi Hash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de cartofi roșii, sare kosher și piper crăpat, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Dulci-Sfeclă Hash, Hash De Sfeclă Cu Ouă, și Prăjituri De Sfeclă Cu Vinaigretă De Mărar.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați cartoful ras în centrul unui prosop curat. Răsuciți prosopul peste chiuvetă pentru a stoarce excesul de umiditate din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se adaugă sfecla și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu până când strălucește, adăugați 1/4 din amestecul de cartofi și sfeclă în tigaie. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați în fundul tigaiei și gătiți până când marginile încep să pară maro, aproximativ 5 minute. Glisați cu grijă hash pe o farfurie, apoi așezați o altă farfurie deasupra. Întoarceți farfuriile, apoi glisați hash-ul înapoi în tigaie și continuați să gătiți până când sunt complet crocante, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați pe o farfurie mare și păstrați la cald într-un cuptor. Repetați cu amestecul rămas de grăsime și cartofi și sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Serviți hash acoperit cu iaurt grecesc sau smântână și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista