Sfeclă și cartofi Hash
Sfeclă și cartofi Hash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de cartofi roșii, sare kosher și piper crăpat, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Dulci-Sfeclă Hash, Hash De Sfeclă Cu Ouă, și Prăjituri De Sfeclă Cu Vinaigretă De Mărar.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 200 F.
Așezați cartoful ras în centrul unui prosop curat. Răsuciți prosopul peste chiuvetă pentru a stoarce excesul de umiditate din cartofi.
Transferați într-un castron mare.
Se adaugă sfecla și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu până când strălucește, adăugați 1/4 din amestecul de cartofi și sfeclă în tigaie. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați în fundul tigaiei și gătiți până când marginile încep să pară maro, aproximativ 5 minute. Glisați cu grijă hash pe o farfurie, apoi așezați o altă farfurie deasupra. Întoarceți farfuriile, apoi glisați hash-ul înapoi în tigaie și continuați să gătiți până când sunt complet crocante, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie mare și păstrați la cald într-un cuptor. Repetați cu amestecul rămas de grăsime și cartofi și sfeclă.
Serviți hash acoperit cu iaurt grecesc sau smântână și arpagic.