Sfeclă Umeboshi Murată
Sfecla Umeboshi murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de sfeclă, umeboshi, oțet de orez nesezonat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Varză Napa murată cu prune Umeboshi, și Sfecla murată a mamei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 buc. F. Înfășurați sfecla în folie; așezați pe o foaie de copt cu margini șioast până se înmoaie, 1-1 1/4 ore. Desfaceți; letcool ușor.
Îndepărtați pielea, apoi tăiați sfeclaîn pene.
Așezați într-un castron mic,adăugați umeboshi și oțet și aruncați pentru a acoperi.
Faceți înainte: sfecla poate fi făcută cu 5 zileînainte. Acoperiți și răciți.