Sfeclă-Trandafir Trixy Stix
Beet-Rose Trixy Stix ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sfeclă, zahăr granulat, apă de trandafiri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Prăjituri de sfeclă de ciocolată cu sfeclă confiată și petale de trandafir, Kixcomercul pe Stix, și Fabulos Pâine Prăjită Franceză "Stix".
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și întindeți sfecla rasă într-un strat subțire și uniform.
Coaceți până se usucă la atingere, aproximativ 1 oră.
Așezați tigaia pe o grătar și lăsați fâșiile de sfeclă să se răcească la temperatura camerei—se vor crocanta pe măsură ce se răcesc.
Transferați sfecla într-o râșniță de cafea sau condimente curată și procesați-o într-o pulbere fină.
Adăugați zahărul și apa de trandafiri și pulsați până se combină.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu.
Se toarnă pulberea de zahăr în strecurătoare și se cerne în vas, apăsând pe pulbere cu spatele unei linguri pentru a o forța prin plasă. Întoarceți bucățile mai mari rămase în strecurătoare la râșniță și procesați-le într-o pulbere fină. Cerneti din nou si repetati cu macinarea si cernerea dupa cum este necesar pana cand tot amestecul de zahar este procesat (este posibil sa mai ramana cateva solide de aruncat).
Așezați o foaie de hârtie pe o suprafață de lucru. Aveți gata aproximativ 20 (8 inci) paie de hârtie și o scobitoare. Faceți o pâlnie mică dintr-o altă bucată de hârtie. (Asigurați-vă că vârful se potrivește în capătul paielor.) Alternativ, utilizați o stea deschisă nr.16 sau un vârf rotund de conducte nr.5. Îndoiți un capăt al paiului de 1/4 inch. Introduceți punctul pâlniei sau vârful conductei în capătul deschis al paiului. Ținând pâlnia sau vârful conductelor în poziție și lucrând peste foaia de hârtie, lingurați în aproximativ 1 1/4 lingurițe din amestecul de zahăr. Folosiți capătul ascuțit al scobitoarei pentru a introduce amestecul de zahăr în paie.
Scoateți pâlnia sau vârful conductei și pliați capătul deschis al paiului în jos cu 1/4 inch pentru a închide. Repetați cu paiele rămase și zahărul.