Sfeclă roșie și hrean pur peculae
Nevoie de o fără gluten, lacto ovo vegetarian și garnitură primară? Sfeclă roșie și hrean pur și pur ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 141 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cap de la magazin și ridica CR fra fra crormulme, ceapă, hrean, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Baie de sfeclă roșie și hrean, Păstrăv afumat, sfeclă roșie și hrean, și Salată de sfeclă roșie și dovlecei cu cremă de hrean.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți ușor ceapa și usturoiul timp de 10 minute până se înmoaie.
Adăugați sfecla roșie și oțetul în tigaie și gătiți până se lipesc. Scoateți tigaia de pe foc, apoi amestecați crme frache. Blitz cu un blender de mână, sau vârful într-un procesor de alimente și blitz la o pură. Se amestecă hreanul ras și se servește. Purul poate fi făcut până la o zi înainte și încălzit într-o tigaie sau în cuptorul cu microunde.