Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică
Sfecla roșie și galbenă prăjită cu glazură balsamică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 55 și costă 22 de cenți pe porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sfeclă, apă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă Galbenă Prăjită – 2 Puncte, și Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 204°.tăiați verdeața de sfeclă și rezervați pentru o altă utilizare. Spălați bine sfecla, dar nu curățați-o și puneți-o într-un vas de copt puțin adânc. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și apa.
Se toarnă amestecul peste sfeclă și se aruncă pentru a le acoperi complet.Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o frigăruie, 45 până la 55 de minute.
Scoateți din cuptor, descoperiți și lăsați să se răcească timp de 10 minute.Între timp, într-o cratiță mică, amestecați oțetul balsamic și zahărul brun. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Continuați să fierbeți până când se reduce cu o treime, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc.Cojiți sfecla alunecând de pe piei, apoi tăiați-le transversal în felii subțiri.
Așezați într-un vas de servire încălzit și stropiți cu glazura balsamică. Se condimentează cu sare și piper, se aruncă pentru a acoperi și se servește imediat.