Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică

Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică
Sfecla roșie și galbenă prăjită cu glazură balsamică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 55 și costă 22 de cenți pe porție. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sfeclă, apă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă Galbenă Prăjită – 2 Puncte, și Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 204°.tăiați verdeața de sfeclă și rezervați pentru o altă utilizare. Spălați bine sfecla, dar nu curățați-o și puneți-o într-un vas de copt puțin adânc. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă amestecul peste sfeclă și se aruncă pentru a le acoperi complet.Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o frigăruie, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Scoateți din cuptor, descoperiți și lăsați să se răcească timp de 10 minute.Între timp, într-o cratiță mică, amestecați oțetul balsamic și zahărul brun. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Continuați să fierbeți până când se reduce cu o treime, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
UmărUmăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se ia de pe foc.Cojiți sfecla alunecând de pe piei, apoi tăiați-le transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Așezați într-un vas de servire încălzit și stropiți cu glazura balsamică. Se condimentează cu sare și piper, se aruncă pentru a acoperi și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții55
Scor De Sănătate1
Revista