Sfeclă roșie marinată cu brânză de capră la grătar
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, sfeclă marinată cu brânză de capră la grătar ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.08 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, brânză de capră vegetariană, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 133 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Sfeclă roșie și brânză de capră, Salată de brânză de capră și sfeclă roșie, și Salată de sfeclă roșie și mango cu brânză moale de capră.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul, oțetul, zahărul și cimbru într-un vas puțin adânc și se condimentează bine.
Adăugați sfecla roșie feliată și marinați cel puțin 1 oră sau peste noapte, dacă doriți.
Încălziți grătarul la mare. Condimentați feliile de brânză de capră, apoi așezați-le pe o tavă de copt unsă cu ulei și grătiți timp de 2-3 minute până devin aurii și se topesc.
Ridicați sfecla roșie, rezervând marinada și împărțiți între 4 farfurii. Sus cu racheta, o rundă de brânză de capră și ceva mai multă rachetă.
Stropiți cu marinada și serviți.