Sfeclă Roșie, Brânză De Capră, Nuci De Pin Și Salată De Rachete

Sfeclă roșie, brânză de capră, nuci de pin și salată de rachetă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 187 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați o jumătate de cățel de usturoi, o sare de mare și piper măcinat, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Salată de sfeclă pentru bebeluși cu rachetă și brânză de capră, Tartele de sparanghel cu brânză de capră, roșii uscate la soare și rachetă, și Tarte cu brânză de sfeclă roșie și de capră.
Instrucțiuni
Puteți găti sfecla din timp dacă doriți, pur și simplu înfășurați-le în folie de staniol, așezați-le pe o tavă de cuptor și coaceți aproximativ o oră la 190C/marca de gaz 5 sau până când puteți introduce o furculiță fără probleme.
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească, apoi se curăță cu cuțitul și se taie în sferturi.Pe o tigaie mare, la foc mediu, prăjiți nucile de pin, până se rumenesc, asigurați - vă că le urmăriți, deoarece pot arde destul easily.In un castron mare se amestecă muștarul Dijon, uleiul, oțetul, usturoiul, sarea și piperul și se lasă deoparte.Când sunteți gata să serviți salata, aranjați sferturile de sfeclă roșie și bucățile de brânză de capră pe fiecare farfurie. Aruncați frunzele de rachetă în pansament și așezați puțin pe fiecare farfurie.În cele din Urmă împrăștiați fiecare farfurie cu nucile de pin prăjite și serviți imediat!