Sfeclă prăjită și salată de rucola cu lămâie-gorgonzola Vina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sfeclă prăjită și salată de rucola cu lămâie-gorgonzola Vinan. Această rețetă servește 6. O porție conține 385 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, oțet de vin, despre bucăți rupte de mușcătură pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă prăjită și salată de rucola cu vinegretă de Gorgonzola cu lămâie, Sfeclă prăjită cu rucola și Crottin de Chavignol, și Salată De Mesclun, Rucola Și Fenicul Cu Prosciutto Și Vina De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați sucul de lămâie și oțetul într-un castron mic. Treceți treptat în 1/2 cană de ulei. Se amestecă brânza. Se condimentează cu sare și piper. Îmbrăcămintea înainte poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Preîncălziți la 191°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline rămas în tigaie medie rezistentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bucăți de pâine; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
4
Adăugați ierburi și usturoi; aruncați pentru a acoperi. Saut până când pâinea este crocantă, aproximativ 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați crutoanele pe farfurie într-o singură dată mai târziu. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați sfeclă în aceeași tigaie, aruncând pentru a acoperi cu orice ierburi și ulei rămase. Acoperiți tigaia cu folie și transferați-o la cuptor. Prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. Sfecla rece. Curățați, dacă doriți; tăiat în jumătate.Aruncați rucola cu 1/2 cană de pansament într-un castron mare și larg. Condimentează după gust cu sare și piper. Se acoperă cu sfeclă și crutoane și se servește.Ți-e sete de mai mult? Dacă aveți o întrebare despre această rețetă, contactați bucătăria noastră de testare la askba@bonappetit.com. pentru a vedea mai multe rețete ca aceasta, consultați prezentarea noastră de salate de vară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Crutoane
Piept De Pui La Rotisor
Sifonada De Frunze De Kale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat