Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Sfecla prăjită și gustul de mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați hrean îmbuteliat, sare, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sfeclă prăjită și gust de mere, Sfeclă Dulce Prăjită, și Gust De Afine De Mere Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înfășurați bine sfecla într-un strat dublu de folie și prăjiți-o pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până când este foarte fragedă, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Se răcește în pachetul de folie până se încălzește (aburul face sfecla mai ușor de curățat), aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
În timp ce sfecla se prăjește, amestecați oțetul, zahărul, sarea și piperul într-un castron mare până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Sfeclă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați merele în zaruri de 1/4 inch și adăugați la pansament împreună cu hreanul. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Măr
5
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați pielea și îndepărtați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
6
Tăiați sfecla în zaruri de 1/4 inch și amestecați în amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Sfeclă
7
Se răcește gustul, acoperit, amestecând ocazional, cel puțin 2 ore (pentru a permite dezvoltarea aromelor) și până la 3 zile.