Sfeclă prăjită și brânză de capră cu arpagic și cimbru

Sfeclă prăjită și brânză de capră cu arpagic și cimbru
Sfeclă prăjită și brânză de capră cu arpagic și cimbru este o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, cimbru, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cremă de sfeclă cu brânză de capră și arpagic, Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, și Morcovi prăjiți cu cimbru și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Dacă folosiți sfeclă crudă, spălați-le curate de nisip și murdărie. Puneți deoparte să se usuce la aer sau să se usuce bine cu un prosop sau un prosop de hârtie. Dacă utilizați sfecla prăjită, treceți la Pasul procesorului alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Aruncați sfecla într-un bol de amestecare cu ulei, cimbru, câteva ciupituri de sare și aproximativ 15 măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SfeclăSfeclă
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Întoarceți sfecla pe o foaie de copt și prăjiți până când furculița este fragedă, agitând tigaia ocazional pentru a asigura chiar și gătitul, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
6
Scoateți sfecla din cuptor și lăsați-o deoparte să se răcească. (Puteți face acest lucru până la câteva zile înainte de timp dacă le păstrați sigilate în frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți și aruncați pielea din sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
8
Tăiați sfecla în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
9
Adăugați sferturile de sfeclă într-un robot de bucătărie sau blender. Pulsează de câteva ori până când sfecla este zdrobită în bucăți mici, dar totuși groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Aruncați sfecla amestecată într-un bol de servire. Zdrobiți brânza de capră în sfeclă și adăugați arpagicul și sucul de lămâie. Aruncați împreună și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ArpagicArpagic
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se servește cu crostini sau bețișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista