Sfeclă Prăjită Gustoasă
Sfecla prăjită gustoasă este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 141 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Un amestec de sfeclă, frunze de cimbru, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Aruncați sfecla, uleiul de măsline și cimbrul într-un bol până când sfecla este acoperită și aranjați bucăți de sfeclă pe foaia de copt, astfel încât să nu se atingă.
Presărați sfecla cu sare de mare.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când sfecla este fragedă, 10 până la 20 de minute. O furculiță introdusă într-un cub de sfeclă ar trebui să iasă cu ușurință.