Sfeclă Prăjită De Bază
Sfecla prăjită de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 3 și costă $1.32 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Clătiți sfecla și tăiați orice blaturi cu frunze. Înfășurați complet în folie de aluminiu și introduceți-l în cuptor. Prăjiți până se înmoaie și ușor străpuns cu un cuțit, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-o folosind un cuțit sau împingând pielea cu degetele.Feliați sfecla, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.