Sfeclă Prăjită De Bază

Sfeclă Prăjită De Bază
Sfecla prăjită de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 3 și costă $1.32 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Clătiți sfecla și tăiați orice blaturi cu frunze. Înfășurați complet în folie de aluminiu și introduceți-l în cuptor. Prăjiți până se înmoaie și ușor străpuns cu un cuțit, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-o folosind un cuțit sau împingând pielea cu degetele.Feliați sfecla, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SfeclăSfeclă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista