Sfeclă prăjită cu vinetă portocalie
Sfecla prăjită cu vinaigretă portocalie este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 70 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare sunt Sfeclă cu vinetă portocalie, Sfeclă crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru, și Sfeclă Cu Rețetă De Vinaigretă Portocalie.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Adăugați apă de 1/2 inch. Acoperiți bine cu folie și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când este fraged când este străpuns, 45 până la 60 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați-l și tăiați-l în pene de 1/2 inch.
Între timp, într-un castron, combinați sucul de portocale, oțetul, șalota, sarea și piperul după gust.
Adăugați sfecla caldă și amestecați pentru a acoperi.
Se servește cald sau la temperatura camerei.