Sfeclă prăjită cu vinetă portocalie

Sfeclă prăjită cu vinetă portocalie
Sfecla prăjită cu vinaigretă portocalie este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 70 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare sunt Sfeclă cu vinetă portocalie, Sfeclă crudă cu vinaigretă de portocale-coriandru, și Sfeclă Cu Rețetă De Vinaigretă Portocalie.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Adăugați apă de 1/2 inch. Acoperiți bine cu folie și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când este fraged când este străpuns, 45 până la 60 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați-l și tăiați-l în pene de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Între timp, într-un castron, combinați sucul de portocale, oțetul, șalota, sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați sfecla caldă și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista